Tandblekning

Maria Hed tar hand om Dig om du vill bleka dina tänder. Du kan välja mellan att bli blekt direkt på mottagningen eller att göra behandlingen hemma. Väljer du att bleka hemma så tar vi avtryck och gör personligt anpassade skenor. Opalescence blekgel appliceras i den tunna skenan, som du sedan sover med. Redan efter en natt brukar man märka en förändring. Optimalt resultat uppträder vanligtvis efter 5 nätter. När vi bleker tänderna på kliniken använder vi oss av Brilliant Smiles blekmetod, känd från bl a ”Idol” och ”Extreme Makeover”.

Vita tänder

Med Brilliant Smiles metod får Du vita tänder direkt. Behandlingen går till så att även här appliceras en gel på tänderna och med plasmaljus bleks dina tänder. Du går hem med ett vitt fräscht leende! Du behöver inte vara patient hos oss för att bleka dina tänder här!
Ring gärna för en kostnadsfri konsultation!! Tel: 0550 188 68

Tandläkarna i Kristinehamn

Tandläkare Markgrens klinik i Kristinehamn är centralt belägen med gott om parkeringsplatser i närheten. Mottagningen är modern både vad gäller behandlingsmetoder och utrustning. Vi är inriktade på allmän tandvård med särskilt fokus på profylax, estetik och implantat.

Läs mer om kliniken