Personal

Agneta

Agneta Markgren , Tandläkare

Tel: 41 18 01

Jag genomförde min grundutbildning till tandläkare på Karolinska Institutet i Huddinge. Jag sysslar med all sorts tandvård, men är extra road av estetik. Det är spännande att på olika sätt forma vackra leenden. Genom åren har jag gått på många kurser och gjort en hel del efterutbildning. Jag är intresserad av att arbeta med nya metoder och försöker ständigt förnya både behandling och material.

bo-markgren-ny

Bo Markgren , Tandläkare

Tel: 144 84

Examen 1979 på Karolinska Institutet. Sedan dess har jag genomgått ett stort antal vidareutbildningar. Mesta delen av min arbetstid går åt till implantatbehandlingar i samarbete med specialisttandläkare Lars Zetterquist, oral kirurgi.Jag arbetar en hel del med laser.

Elin original

Elin Marelid , Tandläkare

Jag legitimerades som tandläkare 2016 efter utbildning i Göteborg och har sedan dess arbetat inom Folktandvården.

Nu ser jag fram emot nya utmaningar inom privattandvården.

Jag älskar mitt jobb! Framför allt variationen och mötet med alla olika människor. I januari 2018 börjar jag hos Markgrens och återvänder då till min barndoms stad Kristinehamn.

maria-hed

Maria Hed , Tandhygienist

Tel: 188 68

Jag är legitimerad tandhygienist och arbetar med undersökningar, hygienbehandlingar och tandblekning. Vill du veta mer om just tandblekning och behandlingsalternativ, så är det mig du ska kontakta! Jag har arbetat hos Markgrens sedan jan.-03. Tandsköterskeexamen tog jag i Karlstad -85. Tandhygienistexamen i Halmstad -90

Markgren-Anna-original

Anna Forslund , Tandhygienist

Tel: 188 68

Jag är legitimerad tandhygienist sedan 2012. Jag började arbeta hos Tandläkare Markgrens 2017. Jag både assisterar och arbetar som tandhygienist. Jag har tidigare haft anställning inom Folktandvården. I 20 års tid har jag även jobbat som undersköterska inom äldrevården. Detta gör att de äldres munhälsa ligger mig extra varmt om hjärtat.

asa

Åsa Pettersson , Tandhygienist

Tel: 188 68

Jag är legitimerad tandhygienist sedan 1991. Började arbeta inom privattandvården 1980 som tandsköterska. I april 2013 anställdes jag hos tandläkarna Markgren. Jag både assisterar och arbetar som tandhygienist. Jag trivs mycket bra med mitt yrke och vill gärna hjälpa alla till en god tandhälsa.

Camilla-2

Camilla Komada , Tandsköterska

Jag började hos Markgrens sommaren 2015. Jag har 20 års erfarenhet
av tandsköterskeyrket. Jag har arbetat både privat och inom folktandvården samt på specialistklinik. Här jobbar jag tillsammans med Bo.

Markus original

Markus Marelid , Tandsköterska

Jag har tidigare arbetat som förskollärare i 15 år och tycker om att jobba med människor och relationer. Omskolade mig till tandsköterska i Kungsbacka under 2015-2016 och ser fram emot att omsätta teori till handling här hos Markgrens. Jag vill att mötet med dig som patient ska kännetecknas av värme, trygghet, respekt och humor.

Kerstin

Kerstin Lindberg , Receptionist

Jag har jobbat i många år som tandhygienist hos Tandläkare Markgrens. Nu arbetar jag deltid som receptionist, svarar i telefon och hjälper till med lite av varje.

Tandläkarna i Kristinehamn

Tandläkare Markgrens klinik i Kristinehamn är centralt belägen med gott om parkeringsplatser i närheten. Mottagningen är modern både vad gäller behandlingsmetoder och utrustning. Vi är inriktade på allmän tandvård med särskilt fokus på profylax, estetik och implantat.

Läs mer om kliniken