Personal

Kerstin

Kerstin Lindberg , Receptionist

Receptionist

Camilla-2

Camilla Komada , Tandsköterska

Jag började hos Markgrens sommaren 2015. Jag har 20 års erfarenhet
av tandsköterskeyrket. Jag har arbetat både privat och inom folktandvården
samt på specialklinik. Här jobbar jag tillsammans med Bo.

Agneta

Agneta Markgren , Tandläkare

Tel: 41 18 01

Jag genomförde min grundutbildning till tandläkare på Karolinska Institutet i Huddinge. Jag sysslar med all sorts tandvård, men är extra road av estetik. Det är spännande att på olika sätt forma vackra leenden. Genom åren har jag gått på många kurser och gjort en hel del efterutbildning. Jag är intresserad av att arbeta med nya metoder och försöker ständigt förnya både behandling och material.

maria-hed

Maria Hed , Tandhygienist

Tel: 188 68

Jag är legitimerad tandhygienist och arbetar med undersökningar, hygienbehandlingar och tandblekning. Vill du veta mer om just tandblekning och behandlingsalternativ, så är det mig du ska kontakta! Jag har arbetat hos Markgrens sedan jan.-03. Tandsköterskeexamen tog jag i Karlstad -85. Tandhygienistexamen i Halmstad -90

bo-markgren-ny

Bo Markgren , Tandläkare

Tel: 144 84

Examen 1979 på Karolinska Institutet. Sedan dess har jag genomgått ett stort antal vidareutbildningar. Mesta delen av min arbetstid går åt till implantatbehandlingar i samarbete med specialisttandläkare Lars Zetterquist, oral kirurgi.Jag arbetar en hel del med laser.

Markgren Anna original

Anna Forslund , Tandhygienist

Tel: 188 68

Jag är legitimerad tandhygienist sedan 2012. Jag började arbeta hos Tandläkare Markgrens 2017. Jag både assisterar och arbetar som tandhygienist. Jag har tidigare haft anställning inom Folktandvården. I 20 års tid har jag även jobbat som undersköterska inom äldrevården. Detta gör att de äldres munhälsa ligger mig extra varmt om hjärtat.

asa

Åsa Pettersson , Tandhygienist

Tel: 188 68

Jag är legitimerad tandhygienist sedan 1991. Började arbeta inom privattandvården 1980 som tandsköterska. I april 2013 anställdes jag hos tandläkarna Markgren. Jag både assisterar och arbetar som tandhygienist. Jag trivs mycket bra med mitt yrke och vill gärna hjälpa alla till en god tandhälsa.

Tandläkarna i Kristinehamn

Tandläkare Markgrens klinik i Kristinehamn är centralt belägen med gott om parkeringsplatser i närheten. Mottagningen är modern både vad gäller behandlingsmetoder och utrustning. Vi är inriktade på allmän tandvård med särskilt fokus på profylax, estetik och implantat.

Läs mer om kliniken